Renovering Stockholm

Vi är bäst i Stockholm på sekelskiftesrenoveringar och avancerade byggprojekt

Hur kan vi hjälpa dig?

Kvalitet - från möte till färdigt hem

I snart 15 år har vi på Dekå Bygg arbetat med att skapa unika hem åt våra kunder. Vår spetskompetens ligger i projekt där kunden är ute efter högsta finish, avancerade lösningar och en personlig känsla i hemmet. Vi är vana att arbeta i projekt där kunden har höga krav, och vi gillar att möta dem.

Vi har genom åren tillförskansat oss god och väldokumenterad erfarenhet av renoveringar av sekelskifteslägenheter & våningar, vindslägenheter och villor. Och det är även det vi är bäst på.

Som kund får du alltid en ansvarstagande partner som ansvarar för helheten i projektet. Den kompetens vi inte besitter internt för att möta din efterfrågan, kommer vi med största säkerhet finna i vårt breda nätverk.

Vi ser fram emot att höra från dig för att hjälpa dig skapa ditt nya hem.

Begär offert!

RENOVERING | ÖSTERMALM - TILL PROJEKTET
RENOVERING | STOCKHOLM - TILL PROJEKTET
RENOVERINGSPROJEKT
Renovering Ekerö
Till projekt
Renovering Östermalm
Till projekt
Renovering Stockholm
Till projekt

KUNDOMDÖMEN

    
"Anlitade DEKÅ för totalrenovering av vår sekelskifteslägenhet på Östermalm med 4 RoK. Från början till slut så levererade DEKÅ och projektledaren Peter klart över förväntan och alltid på ett positivt och professionellt sätt. De levererade projektet med hög kvalitet och var proaktiva med bra lösningar på de få problem som uppstod under processen."

- Fredrik H
    
"Vi hade inne Dekå för att göra en ombyggnation och renovering av stora delar av vår lägenhet (nytt kök med ny placering, gäst-WC, nya golv och väggar, garderobsbyggnation mm). Arbetet tog sammanlagt knappt 3 månader. Vi är mycket nöjda med Dekå. Bemötandet har varit bra och alltid med snabba svar från projektledning/administration."

- Pär H
    
"Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler.

Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var en fröjd. Löpande kontakt, bra hantverkare och allt gick enligt tidsplan. Hade löpande kontakt med Peter som gjorde ett strålande jobb. Kan varmt rekommendera Dekå!"

- Johan F

Vill du också få hjälp med din renovering i Stockholm?

Begär offert!

Kontakta oss

Hör av dig så bokar vi in ett kostnadsfritt möte!

Vill du bifoga filer? Maila till bokning@dekabygg.se

Telefon
Offert: 072 372 98 11
Produktion: 073 613 43 32