Badrum

Nedan har vi samlat ett urval av bilder och kundomdömen från badrumsrenoveringar vi utfört genom åren.
"Dekå teamet har byggt ett komplett badrum åt oss vilket inkluderat bl.a flytspackling/väggspackling, montering tätskikt, unidrain avlopp, elinstallationer, kakelsättning, vvs installationer, montering av badrumsinredning (vc/kommod/spegel/duschvägg I glas m.m), samt måleri/fogningsarbete.

Vi är väldigt nöjda med professionellt bemötande, snabb service och kvalitet i utförande. Resultatet är fantastiskt! Vi njuter verkligen varje gång vi går in i badrummet.

Nämnas bör att kakelsättningen med 60*60 rakskurna plattor på vägg är som man sager "världsklass"."

- Henrik"Jag anlitade Dekå för renovering av mitt badrum. De var en av tre företag som jag fick offerter av, mitt fokus var inte priset i första hand eller var avgörande i valet.

När jag kollade alla tre så föll valet på Dekå i alla parametrar; seriöst , professionellt, konkurrenskraftigt pris som varken var billigt eller mycket dyrt.

Själva renoveringen gick helt smärtfritt...Hantverkaren som gjorde själva arbetet, var helt fantastisk; vilken disciplin, struktur och tålamod han hade hela vägen från förarbete till det sista han gjorde, därför rekommenderar jag Dekå bygg renoveringar."

- Khaled


Offertförfrågan